if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel Vivaro }

Het nieuwe referentiepunt: derde generatie van de Opel VivaroKlaar voor de toekomst: nieuwe Vivaro is ideale partner voor professionals

Opel Vivaro

De snel groeiende markt voor lichte bestelwagens zal nog een bijkomende impuls krijgen met de derde generatie van de Opel Vivaro. Sinds 2001 heeft de Vivaro een sterke reputatie opgebouwd voor het vervoeren van vracht of als kantoor-op-wielen. Ongeveer een miljoen exemplaren zijn van de band gerold. Met lengtes aangepast aan verschillende noden en met tal van innovatieve technologieën kan de nieuwe Vivaro beter dan ooit alle uitdagingen aan. In de toekomst zal Opel ook verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde ontwikkeling van lichte bedrijfsvoertuigen voor de hele Groupe PSA.

Opel Vivaro

De Opel Vivaro met zijn geavanceerde platform kan besteld worden vanaf februari 2019 en staat in de nazomer bij de dealer. Hij biedt een gamma aan versies die aangepast zijn aan de noden van de klant: hij is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen (Cargo), als dubbele cabine met tot zes zitplaatsen, als platform cabine, en als minibus (Combi). Bovendien zijn er nu voor het eerst drie in plaats van twee lengte-opties beschikbaar (4,60 m, 4,95 m en 5,30 m). Naast een maximaal laadvolume van 6,6 kubieke meter, heeft de nieuwe Vivaro een laadvermogen van maximaal 1.400 kg: 200 kg meer dan zijn voorganger.

Opel Vivaro

Ook zijn trekkracht is toegenomen: zijn maximale sleepvermogen van 2500 kg ligt een halve ton hoger dan voordien. Enkel zijn hoogte is bescheiden: de meeste modelvarianten zijn ongeveer 1,90 m hoog. De nieuwe Vivaro kan daardoor binnen in ondergrondse parkings of winkelcentra met lage plafonds, wat laden en lossen vergemakkelijkt.

Lees hier het volledige persbericht.
Lees hier het volledige persbericht.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens