Filter

Filter Wissen
tot
tot
tot
tot

Opel Certified Used Cars Voordelen.


Er wordt een minimaal van 12 maanden en maximaal 24 maanden garantie voorzien op onze wagens. Het aantal maanden te verlenen garantie is afhankelijk van het segment waarin de wagen zich bevindt.
Er worden 24 maanden garantie voorzien voor Premium wagens en 12 maanden garantie voor Select wagens. Elke wagen wordt nauwkeurig gecontroleerd en in perfecte staat afgeleverd.

Opel Certified Used Cars Premium

In het segment Premium vindt men de meest uitgebreide garantie die we ons kunnen voorstellen. De auto is zeer jong en bevat zeer weinig kilometers op de teller. Uiteraard wordt de auto nauwkeurig gecontroleerd en in perfecte staat aan je afgeleverd. Daarom biedt Opel Cerfitified Used Cars ook super goede garanties op het technische functioneren en een uitgebreide mobiliteitservice.


Twee jaar technische garantie


Met een Opel Certified Used Cars Premium heb je standaard twee jaar garantie op het technisch functioneren van de auto. In die periode ga je met technische gebreken direct naar je leverancier, die de problemen snel en kosteloos voor je oplost.

Twee jaar mobiliteitsgarantie


Daarnaast heb je met een Premium wagen standaard recht op twee jaar mobiliteitsgarantie van Opel Certified Used Cars Assistance. Bij pech onderweg heb je dus niets te vrezen, want in binnen- en buitenland helpt Opel Certified Used Cars je weer snel op weg.

14 dagen omruilgarantie


14 dagen omruilgarantie Opel Certified Used Cars is overtuigd van de kwaliteit die een Premium wagen te bieden heeft en we zijn er daarom vrijwel zeker van dat je blij zult zijn met de aanschaf. Echter, wanneer jouw Premium wagen niet zou bieden wat je er redelijkerwijs van mag verwachten, ga dan gerust terug naar je leverancier. Samen met hem zoek je dan naar een passend alternatief in de vorm van een andere auto. Er gelden uiteraard wel een paar regels. Bijvoorbeeld dat je minder dan 1.000 km gereden hebt en de auto binnen 14 dagen terugbrengt. Alle details van deze garanties zijn uitgelegd in de Opel Certified Used Cars klantenhandleiding.

De voordelen van Opel Certified Used Cars Premium wagen zijn:


» 100 punten kwaliteitscheck
» 24 maanden garantie
» 24 maanden bijstand
» Omruilgarantie (14dagen / 1000km)
» Aantrekkelijke financiering
» Gegarandeerde kilometerstand
» Gratis proefrit
» Overname van uw voertuig

Op www.opel-cuc.be kan u meer informatie en handige tips vinden over Opel Certified Used Cars, alsook het volledig aanbod in België

Opel Certified Used Cars Select

Een Select wagen is wat ouder als een Premium wagen en heeft wat meer kilometers op de teller, maar staat nog steeds garant op kwaliteit? Uiteraard is ook de Select wagen vooraf uitgebreid gecontroleerd en in prima staat aan je afgeleverd, maar mocht je eens pech krijgen of een technisch probleem ervaren, dan laat Opel Certified Used Cars je niet in de steek.


Eén jaar technische garantie


Op de Select wagens van Opel Certified Used Cars heb je standaard een technische garantie van één jaar.

Eén jaar mobiliteitsgarantie


Naast je technische garantie heb je met een Select wagen ook recht op een jaar lang mobiliteitsgarantie van Opel Certified Used Cars Assistance. Bij pech onderweg heb je dus niets te vrezen, want in binnen- en buitenland helpt Opel Certified Used Cars je weer snel op weg. Alle details van deze garanties zijn uitgelegd in de klantenhandleiding van Opel Certified Used Cars.

De voordelen van Opel Certified Used Cars Select wagen zijn:


» 100 punten kwaliteitscheck
» 12 maanden garantie
» 12 maanden bijstand
» Omruilgarantie (14dagen / 1000km)
» Aantrekkelijke financiering
» Gegarandeerde kilometerstand
» Gratis proefrit
» Overname van uw voertuig

Op www.opel-cuc.be kan u meer informatie en handige tips vinden over Opel Certified Used Cars, alsook het volledig aanbod in België